UFO opdaget i Melbourne himmel

UFO opdaget i Melbourne himmel

En familie fra MELBOURNE hævdede at have set noget uforklarligt svæve over deres hus i løbet af weekenden og endda formået at knipse et billede af mysteriumobjektet.

Paul Steinberg fortalte news.com.au, at han var i indkørslen til sit North Caulfield-hjem med sin datter omkring klokken 20 lørdag aften, da de begge opdagede UFO.

”Det fløj lige under skyerne. Det så ud som tre røde lys i en trekantet formation, som alle bevæger sig stille sammen i vestlig retning, ”sagde hr. Steinberg.

”Det bevægede sig bare lydløst gennem himlen, og vi kunne ikke finde ud af, hvad det var, og det tog os et par øjeblikke at indse, at det bevæger sig ret hurtigt.”

Han ringede til sin kone og to andre børn udenfor og sagde, at de alle var vidne til genstanden, der rejste til det, han vurderede at være omkring 500 km / t.

Paul siger, at hele hans familie blev mystificeret af genstanden. Billede: Paul Steinberg / Leveret

Paul siger, at hele hans familie blev mystificeret af genstanden. Billede: Paul Steinberg / Leveret kilde: Leveret

45-åringen sammen med sin kone og tre af hans børn på mellem 11 og 18 år, så alle på, mens de lyse røde lys zoomede lydløst over hovedet.

”Vi ønskede at rabat alle de regelmæssige forklaringer, vi kendte til, som satellitter, fly, droner og endda Venus, hvilket har været ganske lyst i det seneste,” sagde hr. Steinberg.

”Vi er ankerplansprottere og astronomer, og vi ser ting som satellitter ganske ofte, men dette markerede bare ikke nogen af disse kasser.”

Han sagde, at selvom UFO var omkring 1,5 km over dem, var lysene stadig let at skelne, hvilket fik ham til at tro, at uanset hvad det var, var det meget stort.

”Hvis det var en drone, var det bestemt meget højt oppe og virkelig stort,” sagde hr. Steinberg.

”Alt hvad jeg så var lysene, men de var så fremtrædende. For at kunne skelne lysene så klart, ville det have været stort. ”

RAAA sagde, at det mest sandsynligt var et fly med vinde, der dækker op motorens lyd.

RAAA sagde, at det mest sandsynligt var et fly med vinde, der dækker op motorens lyd. Kilde: iStock

Han sagde, at genstanden dækkede afstanden fra familiens hjem til Albert Park, ca. 8,5 km væk, på under to minutter.

”Det var for det meste meget stødigt og stille, men da det kom i afstanden begyndte det at bevæge sig uberørt, op og ned og til venstre og højre – overalt,” sagde hr. Steinberg.

”I løbet af den tid, vi kunne det, forsvandt lysene undertiden før de dukkede op på et andet sted.”

Han sagde, at det dansede på himlen i ca. 10 minutter, før det forsvandt helt.

Hr. Steinberg hævdede den måde, den bevægede sig på, hvor hurtigt den rejste, og det faktum, at det var tavs, gjorde det intet, som han og hans familie nogensinde havde set før.

Imidlertid fortalte Regional Aviation Association of Australia (RAAA) CEO Michael Linke til news.com.au der var sandsynligvis en jordisk forklaring på det underlige syn.

”Det var mere end sandsynligt et fly,” sagde han. ‘Afhængig af de fremherskende vinde, ville du ikke være i stand til at høre motoren.’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *