Samuel L. Jackson, Cobie Smulders til at deltage i Spider-Man-efterfølgeren

Samuel L. Jackson, Cobie Smulders til at deltage i Spider-Man-efterfølgeren

NICK Fury har et travlt år i 2019.

 

 

Ikke kun kommer Samuel L. Jackson Marvel-karakteren til at spille en betydelig rolle i den kommende Captain Marvel-film, der kommer ud i marts, men han er netop blevet føjet til rollebesætningen af Spider-Man: Far From Home , rapporterede Vulture .

 

Måske skraber du dit hoved, forvirret. Ikke smuldrede Nick Fury i støv i scenen efter Avengers: Infinity War ? Ja, det gjorde han. Men det gjorde Spider-Man / Peter Parker, vil du huske, tilbagetrukket i Tony Starks arme, da han desværre klynkede, at han “ikke ville gå”.

 

Tag dig et øjeblik, da den smertefulde hukommelse skyller tilbage over dig. OK, gå videre.

 

Sony har bekræftet, at Jackson og Cobie Smulders vil genskabe deres roller i Spider-Man-efterfølgeren, som frigives i juli, to måneder efter, at Infinity War- efterfølgeren forventes at vende og løse det hele støvede, døde superhelte-konundrum.

 

 

 

Nick Fury tilslutter sig webslinger-verdenen.

 

Nick Fury tilslutter sig webslinger-verdenen. Kilde: Leveres

 

 

Jackson stammer fra rollen som Nick Fury i Iron Man , som en superagent, der krydsede gennem mange af de tidlige film, hovedsagelig tjente som bindevævet i Marvel Cinematic Universe indtil den første Avengers- film. Karakteren er hidtil vist i otte MCU-film plus to episoder af Agents of SHIELD .

 

Smulders ‘karakter Maria Hill er Fury’s SHIELD allierede og optrådte først i The Avengers og fortsatte med at overraske rollen i Captain America: The Winter Soldier and Avengers: Age Of Ultron .

 

Da Fury og Hill optrådte i post-credits-scenen med Avengers: Infinity War , var det den første MCU-film, som hver af figurerne havde været i siden 2015. I scenen tog den sidste handling, som Fury tog inden den forsvandt i pletter, at kalde nogen på en bipperen. Når kameraet zoomer ned på bipperen, blinker kaptajn Marvels insignier.

 

 

Kaptajn Marvel , der blev frigivet før Avengers-efterfølgeren, blev sat i 1990’erne og vil indeholde en to-øjet Fury og afaldret Jackson.

 

Spider-Man: Far From Home hold Tom Hollands unge Spidey med tilbagevendende rollebesætningsmedlemmer Jacob Batalon, Zendaya og Tony Revolori. Jake Gyllenhaal spiller skurken.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *