Klassiske biler sejler ind i havnen

Klassiske biler sejler ind i havnen

billede

Graham Dimmitt, Graeme Furnell, Ian Ryrie og Roman Lesiuk med deres klassiske køretøjer i Port Adelaide. Billede: AAP / Sam Wundke Kilde: News Limited

En CAVALCADE af klassiske biler er klar til at sejle ind i havnen denne søndag.

Vintage-køretøjer, der stammer tilbage fra 1920'erne og op til 1960'erne, kører videre fra Edwards Park i byens ende af Anzac Highway og rejser langs West Terrace og ned ad Port Rd for at afslutte ved Hart's Mill.

De er planlagt til at forlade byen kl. 10.30 og vil blive vist i Port Adelaide indtil kl. 15.

Arrangør Ian Ryrie – der kører sin Morris 10 fra 1939 – sagde, at Adelaide Heritage Vehicle Run blev oprettet af hans bilklub, Morris Register of South Australia, for at give et alternativt løb for de køretøjer og chauffører, der fandt bugten til Birdwood “For lang” og “for stejl”.

Roman Lesiuk, Graeme Furnell, Graham Dimmitt og Ian Ryrie er klar til Adelaide Heritage Vehicle Run søndag.

Roman Lesiuk, Graeme Furnell, Graham Dimmitt og Ian Ryrie er klar til Adelaide Heritage Vehicle Run søndag. Kilde: News Limited

”Nogle af de meget tidlige køretøjer er så langsomme, og det er en kamp for at gå op ad bakkerne,” sagde hr. Ryrie.

”For tre år siden fik vi et antal biler i stykker (under bugten til Birdwood) på grund af varmen.

”Ved at holde sig til en rute uden bakker og veje med flere baner behøver førerne ikke at være bekymrede for at holde op med moderne trafik.”

Der ville være et ‘enormt udvalg’ af klassiske biler på skærmen, herunder en 1923 Model T Ford, to klassiske 1926 Bull Nosed Morrises, Jaguars, MG'er, gamle politibiler fra South Australian Police Historical Society, ‘den berømte Goggomobile’ og Lightburn Zeta, der blev fremstillet af Lightburn-vaskemaskineproducenten i 1960'erne .

Hr. Ryrie sagde, at begivenheden ville være en velsignelse for Port Adelaide.

Han sagde, at det havde kapacitet til at tiltrække store skarer for en dag ude i kulturarvsområdet og udviste charmen fra en svunden bilag.

Køretøjerne bydes velkommen til Hart's Mill af havnens bilelskende borgmester, Gary Johanson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *