Hollywoods nyeste genstart på storskærm har fans

Hollywoods nyeste genstart på storskærm har fans

SHREK og spin-off film Puss In Boots er indstillet til at vende tilbage til den store skærm – som genstarter, ikke efterfølgere.

Variety rapporter Despicable Me-producent Chris Meledandri har fået til opgave at masterminde genstarterne.

Og selvom fans muligvis er nervøse, betyder udtrykket ‘genstart’, at filmene starter med en helt ren skifer, siger Meledandri, at han er ivrig efter at holde det meste af den originale stemme, der er intakt – inklusive Mike Myers som Shrek og Eddie Murphy som æsel.

I det mindste er der ikke noget, der stemmer med stemmerne - endnu.

I det mindste er det ikke, at de klirrer med stemmerne – endnu. Kilde: Leveres

‘Når du ser tilbage på disse vokale forestillinger, er de fantastiske, og selvom du helt sikkert kunne gøre en sag til en fuldstændig genopfinde, finder jeg mig selv at svare på mine egne nostalgiske følelser af at ville vende tilbage til disse karakteriseringer,’ fortalte Meledandri til Variety . ”Udfordringen for os har været at finde noget, der virkelig føles som om det ikke blot er endnu en film i en række efterfølgere.”

Den første Shrek- film var et massivt verdensomspændende hit, da den havde premiere i 2001, og bragte tre efterfølgere – hvoraf den sidste, Shrek Forever After , blev frigivet i 2010. En spin-off, Puss In Boots, fulgte et år senere.

Alt dette rejser spørgsmålet: Hvorfor går de tilbage til tegnebrættet og ‘genstarter’ franchisen med en helt ny film i stedet for at give fans en anden efterfølger?

Vi har et spørgsmål om alt dette: Vidste Heidi Klum? Var hendes Halloween-kostume i sidste uge faktisk en audition for at blive kastet i genstarten?

Heidi Klum og kæreste Tom Kaulitz på hendes Halloween-fest i sidste uge. Billede: Michael Loccisano / Getty

Heidi Klum og kæreste Tom Kaulitz på hendes Halloween-fest i sidste uge. Billede: Michael Loccisano / Getty Kilde: Getty Images

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *