De bedste ture er i vores baghave

De bedste ture er i vores baghave

Flere og flere australiere vender sig mod deres barndom, når de planlægger deres ferie, har en ny undersøgelse fundet.

Fire ud af fem Aussies har besøgt eller ønsker at besøge en ferielokalitet af sentimentale grunde, mange for at genskabe deres yndlingsbarndomsminder, fandt forskningen, der blev bestilt af HomeAway Stayz, fundet.

Bek Hobson og Harley Johnson bruger enhver mulighed, de kan for at komme væk fra Darwin og gå ind i bushen.

”Min familie plejede at campere meget i nærheden af Darwin River med familievenner, der havde børn i vores alder,” sagde hr. Johnson. ”Jeg nyder at gå tilbage og se på de steder, jeg plejede at gå som barn; hvor jeg lærte at køre og køre på en motorcykel, hvor vi plejede at svømme længe før crocs blev et problem, steder som mine forældre syntes var smukke, men jeg var ikke gammel nok til at værdsætte dem endnu. ”

billede

Flere og flere australiere vender sig mod deres barndom, når de planlægger deres ferie, har en ny undersøgelse fundet. Bek Hobson og Harley Johnson besøger regelmæssigt et sted nær Darwin River, hvor han plejede at rejse, da han voksede op. Billede: LEVERET Kilde: Leveres

Fru Hobson sagde, at det var familieferie på en gammel fårstation i Darling-floden, som hun husker mest fra sin barndom.

”Min familie har altid elsket camping og natur, og jeg gætte, det var her, min kærlighed til camping og 4×4 udviklede sig fra,” sagde hun.

Undersøgelsen fandt også, at næsten halvdelen af os ønsker at bruge helligdage til at få en ‘digital detox’, og fru Hobson sagde, at manglen på mobiltelefondækning i territoriet var særlig nyttig, når du ville komme væk.

”Den digitale detox er stor, men det er den eneste detox, mens vi camperer. Vin og ost er et must, ligesom en god bog er vores hængekøje og solnedgangs solnedgange, ”sagde hun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *