Daniel Radcliffe 'følte sig aldrig cool' spiller Harry Potter

Daniel Radcliffe 'følte sig aldrig cool' spiller Harry Potter

DANIEL Radcliffe steg til berømmelse som den elskede karakter Harry Potter. Nu næsten 17 år senere afslører skuespilleren, hvordan han følte at spille drengen med lynets ar.

Under en optræden på Tonight Show denne uge viste værten Jimmy Fallon livstiden fra en Fact- stjerne, 29, et par memes med Harry Potter. Da Fallon holdt op med en, der erstattede teksterne til Jay-Zs 99 problemer, der passer til fantasifilmen, fortsatte Radcliffe, som bifalder meme, at han ”aldrig følte sig cool” i hovedrollen.

Radcliffe var bare 11, da han blev kastet som drengen, der levede.

Radcliffe var bare 11, da han blev kastet som drengen, der levede. Kilde: News Limited

”Det, der er fedt ved det, er, at jeg aldrig som barn, du er bare usikker i den alder,” indrømmer Radcliffe. ‘Jeg har aldrig følt mig cool på noget tidspunkt at spille den karakter … og folk syntes, det var ret cool, det er rart.’

I en alder af 11 opnåede Radcliffe international stjernestatus, da han blev kastet som førende i Harry Potter og Philosopher's Stone i 2001, som var baseret på den bedst sælgende roman af JK Rowling.

Emma Watson, Daniel Radcliffe og Rupert Grint blev navn på husholdninger. Kredit: AP Photo / Warner Bros.

Emma Watson, Daniel Radcliffe og Rupert Grint blev navn på husholdninger. Kredit: AP Photo / Warner Bros. Kilde: Leveret

Ikke kun blev filmen en box-sensation, men serien med otte film spredte Radcliffes sene barndom – og satte ham i stand til livet. Franchisen afsluttede sit løb i 2011 og skyrocketede den unge skuespillers nettoværdi til næsten US $ 100 millioner (139,3 millioner $).

Radcliffe formåede dog at undslippe forbannelsen af barnestjernen og fortsatte med at nyde en skandalefri Hollywood-karriere. Han krediterede sine forældre for at have tilvejebragt en følelse af normalitet gennem årene.

”Fra mit synspunkt føler jeg, at mine forældre satte en latterligt høj bar for mig, når jeg bliver forælder,” fortalte han Fox News i december 2017.

Fortsat Radcliffe: ”Jeg ser bare tilbage og går, 'Mand, de gjorde virkelig tingene lette for mig og forståelige og ikke skræmmende.' Jeg tror ikke, de nogensinde tænkte: 'Vi er nødt til at gøre dette.' Jeg tror, min mor og far var bare forældre meget instinktivt.

”Ikke at jeg siger, at jeg er en fantastisk person, men jeg har bare lyst til, at de gjorde et rigtig godt stykke arbejde.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *